Thursday, June 24, 2010

lastly.....


setelah meneliti sedalam2nye ape yg diperkatakan oleh namy, aku akhirnye bersetuju...aku takkan post lagi post2 yg berkaitan antara aku dan DIE....bak kate namy, lebih ramai yg tak suka tgk kami bahagia dr tgk kami bahagia.....mmg betol kate namy... ramai yg TAK senang tgk kte gembira..... kadang2, alam siber ni penyebab pergaduhan besar.... yea... sbb blog kite ley gado.... sbb fb kte ley gado.... hmmmm.... diikut an hati, na je aku follow namy.... delete seme,....blog, fb, ms, sme la..... mmmmm.... tah la... kadang2 bosan... bosan dgn org yg owez na stalk kite.... na tahu pasal kite.... hmmmm.... aku na tegaskan satu benda kt sini.... INI BLOG AKU..... AKU BOLEH TULIS APE YG AKU NAK.... segala yg aku tulis, adalah ape yg aku rase.... so, sape2 jgn na memandai2 na relate ngn pape.... pasal "status" aku..... ssa aku na jelaskan.... bila aku kate ak SINGLE, orang xpacaye... ble aku kate aku TAKEN, org kate aku "player"..... mmmm... so, korang decide la sendri... just, hati aku memang milik "seseorang" skarang..... ingin aku TEGASKAN!!!! die bukan budak college aku.... mahupun sape2 yg slalu keluar dgn aku.... siape die??? biarlah rahsia... aku xna, nnt if aku gtau spe die, nnt relation kteowg pts camtu je.... hmmm.... jst... si die dah ada yg punye.... hati die dah terisi dgn org lain.... hmmmm.... ape aku rase??? mmm... dah tentu aku sedey.... tp na wt cmne... aku redha je... aku just bole follow the flow..... tp sakit.... sakit bile pikir die bkan utk aku.... hmmmm..... kadang2, aku wase give up sangat.... tp, aku x snggup hilang die... aku x sanggup tgglkan die....hmmmmm ...sabar la zee... kuatkan dri.... tabahkan hati.... hmm.... bdw, i rely miss namy rite now..... namy, cpt2 la lek.... aku na jmpe ko!!!!

No comments:

Post a Comment