Sunday, June 20, 2010

aku banyak berfikir lately ni.... tentang macam2 hal... tentang aku.. tentang family aku.. tentang kawan2 aku... tentang semua... ak tak tahu knp aku cpt touching lately ni.. aku cepat nangis... aku kuat terasa.... aku jadi lemah.. entah la... kadang2... aku rase lonely... lonely sgt2... mjur aku ade family aku... ak ade anak2 buah aku..... aku wase kosong sangat.... jiwa aku kosong... aku give up dengan banyak bnd... aku dah tak kat.. aku lemah.... aku tak ade sape2.... aku fikir2.... kuat lagi ke aku utk tempuh semester depan??? mampu ke aku hadapi segalanye seorang diri?? mampu ke aku buat semenye???mampu ke??? aku tak dapat jawab... sebab... smpai sekarang ak masih berfikir.........

No comments:

Post a Comment