Friday, March 19, 2010

aKu & broadbanD????

B.R.O.A.D.B.A.N.D....
bile sebut aje sal broadband,mcm2 bermain dalam fikiran....
ada kala suka,ada kala marah,ada kala bengang,ada kala gembira...
aku akan berasa sgt gembira bila connection die laju...
tapi aku boleh rasa sangat marah and bengang bile connection jadi lembab...
sampaikan aku menukarkan BROADBAND kepada BERUKBAND....hahhahaha...
ah...kadang2 aku rasa aku ni seorang manusia yg lansung tak tahu bersyukur....
sepatutnye aku rasa bersyukur...sekurang2nya aku mempunyai broadband....
orng len??ado??hhahahha....
tapi sekarang,broadband aku ni dah diibaratkan macam nyawa aku...
semuanye bermula bila aku "jatuh cinta" dengan "SI DIE".....yea....hubungan aku dan SI DIE hanya di alam siber....cinta aku dan DIE pun bermula di facebook...mmg kami ni satu kolej,tapi bila kat kolej,kami ibarat rakan biasa....tapi,bila kami di alam siber,cinta itu hanya milik kami....
:))

kalau dulu broadband aku boleh dibg pinjam sape2 aje..tapi sekarang,TAK ada siapa boleh pinjam broadband aku...broadband aku sangat2 bermakna bg aku....masakan aku boleh hidup tnpa broadband....broadband umpama kekasih aku....tanpa broadband,ibarat aku hilang SI DIE....yea...mungkin ramai akn bercakap...."kan boleh pegi cc??" jawapan aku mudah..."cc boleh online smpai pg ke??"
jika pasangan cinta yang lain berkepit kesana sini,tapi aku berkepit dengan broadband aku...sampai ke kelas pon aku bawak laptop dgn broadband aku ni....
=))
selagi ada cinta aku dan SI DIE,akan adalah BROADBAND dalam hidup aku....
CINTAku PADA SI DIE,sehebat CINTAku pada BROADBANDku..
wink3*:P

No comments:

Post a Comment