Monday, March 29, 2010

thanx....thnx alot syg...i rely epy wif u....yeap...sgt2 epy....u mean everythng to me....thnx alot....aku tak kisah org na ckp ape pon....yg penting,aku epy...ye..aku sgt2 epy skang..die slalu wat aku epy...slalu wat aku gelak....die slalu bg nasihat kt aku....die ajar aku bnyk benda...die bnyk tolong aku....die ajar aku erti "give n takes"....errr....n yg paling penting,die ajar aku utk JUJUR lam idop...lo xske or wut,lpas depan2...wlopon kadang2 "kata2' die sgt2 PEDAS n tak BERHATI PEWOT,tp aku dah bese skg...huuhuhuhuh...mule2 dlu mmg r agk SENTAP kan...tp skg,mulut aku pon da sme pedas ngn die...huuhhuuhuh....thnx baby...i syg sgt2 kt u....i epy sgt2 ngn u....now,kte 24/7 bkepit an...uuuhuhuuu...evrythng we share togther..most of ma time i spend wif u... :) i epy sgt2...no words B.O.R.I.N.G in our relation ait???everyday kte wat smethng diffrnt...everyday we do a new thing....n dad thng rely makes me epy syg... =) kte share our fvourte togther2... =) we go racing.... we go 4 breakfast hotcakes at MCd n hve a morning talk... we eat togther2,,. we argue each other... yeah..its rely fun...i rely enjoy wif u...i hop u au yg i MMG GILAKAN YOU!!!huuhuuhh....hop kte same2 jg relation kte ni coz i cnt live without YOU!!!

p/s: i cintakan YOU!!

Sunday, March 21, 2010

i selalu sakit an ati u...
i selalu wat u mara...
i selalu membebel kt u...
i selalu bising2 kt u....
i selalu tak nak dengar ckp u..

u lak selalu wat i jeles...
u lak selalu wat i mara...
u lak keras kpale...
u lak selalu wat i bengang...
u lak selalu marah2 i...

kite selalu gadoh..
kite selalu tengking-menengking...
kite selalu saling merajuk...
kte selalu sentap-menyentap...
kite selalu marah2..

tapi,
kite syg each other...
kite care each other,...
kite perlukan each other...
kite happy bersame...
kite wat bnyk aktiviti same2...
kite support each other....
kite sentiasa bersame2,...
kite susah senang bersame2,....

hakikatnye,
i sygkan u..
i plukan u..
i cintakan u...
i tak sanggp kehilangan u...
n i akn wat ape je untuk u.....

love you my "KECHIK"...
aLL i need in my life is YOU!!!!!!!!!!

Saturday, March 20, 2010

semakin lama i kenal u,
semakin tebal CINTA i pada u....

Friday, March 19, 2010

aKu & broadbanD????

B.R.O.A.D.B.A.N.D....
bile sebut aje sal broadband,mcm2 bermain dalam fikiran....
ada kala suka,ada kala marah,ada kala bengang,ada kala gembira...
aku akan berasa sgt gembira bila connection die laju...
tapi aku boleh rasa sangat marah and bengang bile connection jadi lembab...
sampaikan aku menukarkan BROADBAND kepada BERUKBAND....hahhahaha...
ah...kadang2 aku rasa aku ni seorang manusia yg lansung tak tahu bersyukur....
sepatutnye aku rasa bersyukur...sekurang2nya aku mempunyai broadband....
orng len??ado??hhahahha....
tapi sekarang,broadband aku ni dah diibaratkan macam nyawa aku...
semuanye bermula bila aku "jatuh cinta" dengan "SI DIE".....yea....hubungan aku dan SI DIE hanya di alam siber....cinta aku dan DIE pun bermula di facebook...mmg kami ni satu kolej,tapi bila kat kolej,kami ibarat rakan biasa....tapi,bila kami di alam siber,cinta itu hanya milik kami....
:))

kalau dulu broadband aku boleh dibg pinjam sape2 aje..tapi sekarang,TAK ada siapa boleh pinjam broadband aku...broadband aku sangat2 bermakna bg aku....masakan aku boleh hidup tnpa broadband....broadband umpama kekasih aku....tanpa broadband,ibarat aku hilang SI DIE....yea...mungkin ramai akn bercakap...."kan boleh pegi cc??" jawapan aku mudah..."cc boleh online smpai pg ke??"
jika pasangan cinta yang lain berkepit kesana sini,tapi aku berkepit dengan broadband aku...sampai ke kelas pon aku bawak laptop dgn broadband aku ni....
=))
selagi ada cinta aku dan SI DIE,akan adalah BROADBAND dalam hidup aku....
CINTAku PADA SI DIE,sehebat CINTAku pada BROADBANDku..
wink3*:P

Sunday, March 7, 2010

we...

i tnye u..
"u nak makan kt mane??
den u jawab...
"kt MULUT......"
den i tnye lagi...
"u na MAKAN KT MANE?????????"
den u jawab lagi..
"kt MULUT!!!"
lastly i tnye...
"MULUT U NAK MAKAN HIDANGAN KT MANE???????
lastly u gelaK..
=))


p/s: i love dis part!!
*wink3
i SAYANG u...
FAHAM?????????