Monday, December 7, 2009

DIE...

aku rindukan die....teramat2 rindukan die....tak mungkin ade sape2 yg dpt menggantikan DIE dalam HATI AKU....TAK MUNGKIN....aku ada mencari pengganti die...tp,xd satu pon yg lepas peringkat percubaan......hahhahhaha....lawak bile difikirkan...aku xfhm dengan DIE...macam mane die boleh tahan dgn aku...mcm mane die bole hidup dgn aku...n mcm mane die boleh epy ngn aku.....aku sendiri pon xphm...coz, xd sape pon mampu bertahan dgn aku seperti mane DIE dpt bertahan.....


aku xtahu...mcm mane die bole sabar ngn aku...even aku xcontct ngn die slme 2 buln????
mcm mane die still sggp menunggu???mcm mane die boleh SETIA menunggu aku setiap hari, wlopn aku xcntct die???mcm mane??sedangkan,ade setengah org 2,seminggu pon xbole na tahan...macam mane die bole tahn???aku sendri tertanye2....


aku mencari sesorg mcm DIE....
sentiasa memahami dri aku....kesibukkan aku...aku inginkan someone yg sentiasa paham dgn tanggungjawb aku sbgai ank,pkerja, n pelajar....aku still ingat...mase aku mle2 cpl dgn die dlu,aku tak punyai mase lnsng utk die....aku strt kije kul 2 ptg..n aku akn blik kul 4 pagi....mase aku, aku bnyk habiskn kt tmpt kije...ble aku ade mase,aku tido..penat...aku bknnye kije pejabat...tp...DIE xpenah bsungut pape....die xpnh ggu aku...die biarkan aku tdo...coz die au aku pnt...DIE sgt memahami...die xpnh minx lbh dr aku...DIE hnye minx aku syg die seikhlas hati aku....xpnh sekali pon die bsungut na jmp aku.. coz die au aku bz,...die tahu...ble aku d mase,aku akn jmpe die....kteowg cpl kt lam fon je...aku xpnh tgk muke die time aku cpl ngn die dlu....kteowg jmp pon pas sebulan kteowg cpl.... die trime aku seadanye...


DIE...sentiasa dgn aku...susa n senang....time aku pokai,time aku nangeh,time aku kecewa,time aku plu an smeone...die owez ade utk aku....die xksh pg bndar jln kaki ngn aku...die xksh,berhujan nek moto ngn aku...die xksh,kala aku hnye ade 5 inggit lam poket...die xpna ksah seme 2....yang hanye die mahukan,adalah aku sentiasa bsme die....kami pernah berkongsi makan,sbb xd duet.... kami pnh bjalan kaki blik ke umah ble teksi xd malam 2,time ujan...die xkisah....die xksh makn telur goreng ngn kicap..time kami xd duet mse stdy dlu...die xpnh bsungut...kenape die sabar sgt???knp??SBB DiE SYG AKU...


aku tertanye2....mcm mane org yg pns baran mcm aku mampu dpt smeone yg pnyabar macm die??saat aku mara,die bnyk mengalah...time die ngajuk,aku akn cpt2 pjuk...mgkin i2 yg buat kami serasi...
DIE everythng utk aku...die kawan aku,adk aku,kekasih aku...die segalanye utk aku...die bole jd sowg kawan yg sentiasa mjdi pdgar yg setia...die bole jd sowg adik yg sgt2 mengambil berat tntg aku...n die bole jd sowg kekasih yg romantis...mmmm...i2 yg mbuat aku terlalu syg an die....tanye la kwn2 aku...mcm mane ble kami bsma...pasti kami glak xhenti2....kami bgurau mcm kwn...die btol2 buat aku selesa..DIE buat aku jd dri aku yg sebenar....aku syg die....


DIE sentiasa tggu aku....wlopn die au aku abai an die...aku ade org len tme 2...np die sabar??knp die mash tggu aku???sedangkan,aku BODOH....bodoh sbb cr org len...wlopn aku ade die...aku BODOH....tp,aku sdar smethng....wlo BERPULUH pon "aku cari"....tak de siape yg
SETANDING DIE.....aku br sedar...saat ini,die lah satu2 nye utk aku...satu2nye yg mampu kawal aku....DIE satu2nye org yg mampu buat akusenyum....saat ni,aku xmampu senyum..aku xgmbra...coz aku tak de die....TAK DE SIAPA mampu buat aku senyum,buat aku ceria...tak ade sape....HANYE DIE yg mampu.....HANYA DIE!!!!!!!!!


terlalu bnyk sebab utk aku nyatekan knp aku syg die...knp aku cintakan die....n hanye 1 yg aku dpt kte an....TAK ade SESIAPE pon boleh GANTI tempat die DALAM HATIAKU.....tak ade sesiape pon yg mampu JADI SEHEBAT die....n aku TAKKAN CINTAKAN SESIAPA PON mcm mane aku cintakan die.......hanya die dlam hati aku...HANYA DIE.....SELAMANYE.....dan aku tahu...segala jawapan pada persoalan aku td, hanya ade 1 jawapan..... sebab DIE BENAR2 TULUS MENCINTAI AKU....





HANYA KAU YANG AKU CINTA.....TIADA YG LAEN..
nobDy Can rePLace uR PLace....
~FLufFy~


No comments:

Post a Comment