Saturday, December 26, 2009

my NeW Life....




cuti sem dah pon nak habis....aku habiskan cuti aku ni dengan teater and kije....yea..tak de la boring sangat kan....aku join kelab teater kolej....disebabkan bulan 1 nanti ade show,so kiteoramg start tarining 2 minggu sebelom masuk sem,...miss sue tak nak ganggu stdy kiteorg katenye....training aku 2 besenye start lam kul9.30 pg n akn habis kul 6...itu la rutin aku hari2...habis jew training aku terus g kije....jadual aku sangat2 pack cuti ni..sampai aku na lepak ngn membe2 pon tak sempat....mule2 dlu aku agak putus asa coz penat gile....ye la...aku balik kije kul 3 pagi..mau tak penat..huhhu...tapi lame2 da bese...n aku rase enjoy sngat2....seme ni tol2 membantu aku untuk lupekan someone....

kteowang training kt kolej...lam kelab 2,aku jumpe ramai kawan2 baru...senior2 aku...budak baru bape kerat jela.....yg sem aku just 3 orang...aku,ella n ady...mule2 tu aku segan giler...ye la...aku jumpe senior2...dah la tak penah rapat..ade tu yang tak pernah nampak pon ade....tapi makin lame aku kenal dorang,aku jadi happy....happy coz dowang sangat baek....aku jumpe scha yang memang giler2 n bek sgt2...aku jumpe baby yang sgt swit..aku jumpe zoey yang sangat baik...aku jumpe farah yang banyak tolong aku...aku jumpe k.emy yang slalu manje an aku...aku jumpe ady n ella yang satu kepale dengan aku....aku jumpe abg Azrai yang sangat2 klakar n baik...aku jumpe dayat n din..budak sem 1 yang sgt bek n encem.....huhuhuhu...aku jumpe budak2 yang wat aku ni slalu gelak....aku happy sangat2....

dowang tol2 wat aku epy....
kteowang da macam 1 family....hidup lam dunia kami...family yang dipenuhi dengan gelak tawa...family yang care each other...family yang tolong-menolong....aku happy pat jumpe korang.....kehadiran dowang tak bermakne aku da lupe bestie2 aku....aku still ngat dowang....bdw,mish uall bangat seyh..... =(( aku harap relation yang kte bina ni kekal forever.....

zee syg korang seme...
korang de besh!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment